На Буковині затримано семеро нелегалів та їх провідника (відео)

Затримання нелегалів на Буковині - фото
Затримання нелегалів на Буковині - фото

Місцевий житель Буковини намагався незаконно провести сім чоловіків до Румунії, за що він отримав від них від 5 до 10 тисяч доларів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

За отриманою оперативною інформацією прикордонники зупинили дві легкові автомобілі на ділянці відділу "Мамалига", у яких перебувало вісім чоловік. Один з них, місцевий житель, планував доставити інших осіб до кордону з Румунією і об'їхати пункти пропуску для подальшого в'їзду до сусідньої країни, повідомляється у повідомленні.

Затримані особи є жителями Чернівецької, Івано-Франківської, Запорізької, Херсонської, Харківської і Київської областей. Вони заплатили від 5 до 10 тисяч доларів за таку поїздку. Проти них складені матеріали про адміністративне правопорушення.

Щодо даного факту було направлено повідомлення до Національної поліції за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості також внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, що прикордонники раніше виявили мікроавтобус на польовій дорозі поблизу лінії розмежування та прорізали загороджувальну огорожу. В результаті, за попередніми даними, 18 особам вдалося незаконно втекти до Угорщини.

Читайте також