На електропідстанції у Дніпропетровській області знайдена вибухівка

Вибухівка на електропідстанції в Дніпропетровській області
Вибухівка на електропідстанції в Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області було виявлено вибуховий пристрій на одній із підстанцій. Зараз його вже знешкодили, повідомляє Міністерство енергетики України.

На одній із підстанцій обленерго у Дніпропетровській області було виявлено вибуховий пристрій

Для безпеки викликали поліцію та саперів.

У ніч на 26 травня у Хмельницькій області ракетними атаками оголошено повітряну тривогу, через що було знеструмлено 11,1 тисячі абонентів у 13 населених пунктах. Проте, станом на ранок усім споживачам електроенергію вже відновлено.

В Сумській області ворожий снаряд влучив у газорозподільчу станцію. На щастя, людей не постраждало, обладнання залишилося цілим, і газопостачання не було припинено.

Поки що, не передбачається обмеження електроенергії для споживачів, але все залежить від рівня споживання.

Нагадаємо, що у Хмельницькій області пролунав вибух близько 10:37 вранці під час масштабної повітряної тривоги в Україні.

У ніч на 26 травня в Україні також оголошувалася повітряна тривога через пуски крилатих ракет і дронів. У Хмельницькому та Хмельницькій області сталися вибухи. Також йшла інформація про вибухи у Старокостянтинові, після чого у місті було знеструмлено. Ніхто не постраждав, і руйнувань не було.

Крім того, ворог атакував Вінниччину. У місті Жмеринка троє людей постраждали внаслідок падіння уламків ворожого дрона, а також були пошкоджені житлові будинки та автомобілі.

Читайте також