На Харківщині окупанти ховаються від українських дронів по норах: перехоплення СБУ

На Харківщині окупанти ховаються від українських дронів по норах: перехоплення СБУ

Служба безпеки України зробила відкриття, щодо розмов російських окупантів, які приховуються у норах на Харківщині та моляться за виживання. Аудіо цих розмов опублікувала пресслужба СБУ.

Спецпризначенці Центру спецоперацій "А" СБУ разом з побратимами з Сил оборони України щодня руйнують окупантів, які намагаються прорвати фронт на Харківщині
, - йдеться у повідомленні.Повідомляється, що під масований обстріл FPV-дронів СБУ потрапила ціла штурмова рота російських військ під Куп'янськом.

Один з окупантів у телефонній розмові, яку перехопила СБУ, скаржився матері: "Від нас нічого не залишилось. Нас мало бути 126... Бронежилети всі в дірку, як решето, як друшляк... Знаєш скільки у нас від роти залишилось?.. 63 чи 73-і тільки "трьохсоті", ще 10 - "двохсот".

У СБУ додають, що окупанти знаходяться під постійним вогнем українських захисників, тому змушені ховатися в норах і молитися за виживання.

Нагадаємо, мешканці Харківщини та сусідніх Донеччини й Луганщини складають значну кількість військовослужбовців 92-ї окремої штурмової бригади ім. Кошового отамана Івана Сірка. За словами полковника Павла Федосенка, Героя України та комбрига цієї бригади, такі військовослужбовці є найбільш мотивованими воїнами.

Читайте також:

  • Битва за Харківщину. Детальний аналіз 
  • Битва за Харківщину. Командир легендарної 92-ї окремої штурмової бригади - про поточну ситуацію 

Читайте також: