На Луганщині бабуся «почастувала» окупантів пиріжками з канцелярськими кнопками

На Луганщині бабуся «почастувала» окупантів пиріжками з канцелярськими кнопками

У Старобільську, що знаходиться на тимчасово окупованій території Луганської області, одна бабуся вжерти в окупантів, продемонструвавши власну винахідливість. Вона пропонувала пиріжки російським військовим, але всередині кожного пиріжка були канцелярські кнопки. Завдяки цьому трюку загарбники не постраждали. Про це повідомили місцеві джерела, про що згадує український журналіст Денис Казанський.

Телеграм-канали Луганської області поділилися деталями цієї історії. Українська бабуся привітала окупантів пиріжками, та російські військові взяли цей «подарунок». Однак, як тілдьки вони розкусили пиріжки, виявилися канцелярські кнопки всередині. Отже, ніхто не постраждав.

Варто згадати, що місто Старобільськ було захоплене окупантами на початку повномасштабної війни в березні 2022 року.

Додамо, що на початку травня партизанське угруповання «Атеш» повідомило про переміщення військової техніки з Росії та загадкові смерті десяти окупантів у Маріуполі, що є тимчасово захопленою Донецькою областю. Згідно з повідомленням руху опору, саме через ці загадкові смаколики - пасочки, ковбаски і сало - загинули десять російських загарбників.

Крім того, російська влада планує відкрити кафедри для підготовки офіцерів радіоелектронної боротьби на тимчасово окупованих територіях України. Також, Росія створює антитерористичні комісії в Мелітополі та Бердянську, які знаходяться на півдні України.

Читайте також: