На машину видатного тренера впала кабіна КАМАЗу

6 серпня виповнилося б 82 роки видатному українському тренеру Євгену Кучеревському. Він трагічно загинув 26 серпня 2006 року.

Кучеревський на своєму автомобілі їхав до Новомосковська, де проводили матч дублери "Дніпра" та київського "Арсеналу". Дорогою в нього стався інфаркт. Некероване авто вилетіло на перехрестя, де в нього врізався КамАЗ. Кабіна вантажівки впала на автомобіль Кучеревського.

Тренера відвезли до лікарні, де він помер, не опритомнівши.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Євген Мефодійович народився в Херсоні. Був воротарем. Грав за СКА Одесу та "Суднобудівник" з Миколаєва. Після відходу Ємця і Жиздика до "Дніпра" очолив нікопольський "Колос", з яким посів третє місце в союзній першій лізі. Згодом два роки поспіль приводив до "бронзи" в другій лізі миколаївський "Суднобудівник".

Наприкінці 1986-го очолив "Дніпро", з яким вигравав "золото", "срібло" й "бронзу" чемпіонатів СРСР. Потім працював у Тунісі й Росії. Мав очолити київське "Динамо", але в останню мить Григорій Суркіс передумав.

Чотири роки з 2001-го по 2005-й очолював "Дніпро". У єврокубках команда розгромила німецький "Гамбург" 3:0, перемагала "Брюгге", на рівних боролася з "Марселем".

Перед смертю залишив посаду тренера й став спортивним директором клубу. Національні збірні ніколи не тренував. 1990 року його обрали тренером збірної СРСР, але В'ячеслав Колосков шляхом закулісних інтриг добився призначення на цю посаду Анатолія Бишовця.