На Вінниччині чоловік зґвалтував знайомого, бо той чіплявся до його доньки

Нападник та жертва злочину на Вінниччині
Нападник та жертва злочину на Вінниччині

Чоловіка, який зґвалтував свого знайомого, засудили до двох років іспитового терміну. Обвинувачений виправдав свої дії тим, що потерпілий домагався його доньки. Цю новину повідомляє ТСН з посиланням на вирок Ямпільського районного суду Вінницької області.

За даними суду, злочинник прийшов до будинку потерпілого 23 липня 2024 року. Встановлено, що нападник знав про проблеми з опорно-руховим апаратом жертви, тому він зловжив іммобільністю свого знайомого та зґвалтував його.

Підсудний добровільно визнав свою провину на суді. Він розповів, що під впливом алкоголю прийшов до будинку потерпілого, де продовжив пити. Нагадавши собі, що два роки тому потерпілий домагався його доньки і сусідської дівчинки, чоловік вирішив помститися. Він ударив потерпілого по голові, той впав, і згодом знущався з нього, виставивши свій статевий орган.

Суд визнав чоловіка винним за статтею 152 Кримінального кодексу України і призначив йому два роки іспитового терміну.

Читайте також:

Співробітницю російського пропагандистського спортивного ресурсу «Матч ТБ» зґвалтували біля телецентру «Останкіно» в Москві. За цим фактом затримано трьох підозрюваних чоловіків.

Колишній найманець ПВК «Вагнер» Іван Россомахін, засуджений за зґвалтування і вбивство 85-річної жительки Кіровської області Росії, підписав контракт із міністерством оборони РФ і повернувся на війну проти України.

Читайте також