Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград

Фото постраждалого чотирьохрічного хлопчика після атаки в Павлограді
Фото постраждалого чотирьохрічного хлопчика після атаки в Павлограді

Близько 50 людей віком від 4 до 86 років постраждали внаслідок російської атаки у Павлограді, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Житлові будинки отримали значні пошкодження, але точна кількість та ступінь зруйнованості поки не відомі. Усім постраждалим надається допомога. У повідомленні Лисак написав: "Уже пів сотні постраждалих. Найстаршим 86 років. Найменшому – 4. Всім надають необхідну допомогу. Побиті оселі місцевих. Наслідки ще уточнюють".

Атака і загроза балістики

Сьогодні, 6 вересня, російські загарбники обстріляли місто Павлоград у Дніпропетровській області. Лисак повідомив, що вже є загиблий та кількість постраждалих зростає. Він також зазначив, що в регіоні оголошена тривога через загрозу балістики, і військові зафіксували дві швидкісних цілі, які були направлені на Павлоград з Харківської та Донецької областей.

Повітряні сили повідомили, що російські окупанти 6 вересня о 10.00 завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста. Використано п'ять балістичних ракет типу "Іскандер-М"/KN-23 з Воронезької та Ростовської областей. При цьому, наразі є постраждалі. Влада закликає не ігнорувати повітряну тривогу.

Обстріли у Дніпропетровщині та Львівщині

У ніч на 6 вересня російські загарбники почали обстрілювати Дніпропетровську область, внаслідок чого двоє цивільних осіб постраждали у Нікополі. У Павлоградському та Синельниківському районах відбувалися вибухи та пожежі, а в Синельниківському районі було знищено господарську споруду та пошкоджено десять приватних будинків.

Також у ніч на 6 вересня Львівська область була атакована трьома ударними дронами, але всі вони були збиті протиповітряною обороною. На щастя, загиблих та постраждалих немає. Загалом, протягом двох повітряних тривог, які оголошувалися на Львівщині, ворог атакував область трьома безпілотниками, але всі вони були зупинені нашою протиповітряною обороною.

Читайте також