Найтрендовіші джинси осіннього сезону, які мають бути у вашому гардеробі

У новому сезоні особливо популярними будуть джинси в різних кольорах - блакитні, сині, чорні та білі. Проте, дизайнери стверджують, що найбільш трендовими стануть штани коричневого кольору.

Денім був винайдений у ХІХ столітті і за останні два століття його використовували всі, від фермерів до голлівудських зірок та рок-музикантів. Ця популярність не припиняє зростати, і кожного року дизайнери порадують нас новими цікавими варіантами джинсів.

На цей раз стилісти повертають моду 2000-х років, і рекомендують звернути увагу на денім у коричневих відтінках. Вони чудово поєднуються з шкіряними куртками і черевиками, а також з іншими кольорами джинсів.

Крім того, благородний шоколадний колір легко комбінувати з базовими кольорами, такими як чорний, бежевий й кремовий.

  • Жоден осінній гардероб не може обійтися без теплих светрів. Цього року дизайнери радять звернути увагу на яскраві тканини та незвичайні крої, з вирізами, асиметрією та об'ємними рукавами. Ось декілька трендових фасонів светрів, які варто мати в цьому сезоні:
  • Светри з вирізом "човник". Цей фасон додає романтичності та ніжності до образу. Він підходить як для буднів, так і для особливих випадків.
  • Светри з асиметричними вирізами. Цей крій прикрашає силует та робить його цікавим і стильним. Найпопулярніші варіанти - з боковими вирізами або з нерівною подолом.
  • Светри з об'ємними рукавами. Цей фасон надає образу модного й експериментального погляду. Варто вибирати светри з розширеними рукавами або з рукавами-кльош.
  • Светри з гудзиками на плечах. Цей деталь надає светру особливого шарму та оригінальності. Варто звернути увагу на светри із гудзиками у вигляді квіток або інших орнаментів.