"Нам є що сказати" - зірки "Друзів" Еністон, Кокс та інші вперше прокоментували раптову смерть Меттью Перрі

Зірки відомого серіалу "Друзі" – Дженніфер Еністон, Ліза Кудров, Кортні Кокс, Метт Леблан і Девід Швіммер – вперше висловили свої думки щодо раптової смерті колеги Меттью Перрі.

Актори передали свої співчуття виданню People через спільне заяву.

"Втрата Меттью для нас усіх є великою прикрощою. Ми були більше, ніж просто акторський енсамбль. Ми були родиною. Ми хочемо взяти паузу та скорбити разом із сім'єю Метті, його друзями та всіми, хто його полюбив. З часом, коли зможемо, ми поділимось більш детальними спогадами. А зараз ми хочемо висловити нашу підтримку та любов всім, хто сумує", – йдеться у заяві.

Меттью Перрі найвідоміший за свою роль Чендлера Бінга у популярному комедійному серіалі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Він знявся у всіх 234 епізодах.

Згадується, що незадовго до своєї смерті Меттью грав у пікбол – спорт, що поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу. Після гри він повернувся додому, а його асистент вирушив робити справи. Після двох годин помічник знайшов Меттью в безсвідомому стані у джакузі і викликав швидку допомогу.

Меттью Перрі почав свою акторську кар'єру у 1987 році з ролі Чезза Рассела в серіалі "Другий шанс". Після перших 13 серій формат і назва шоу були змінені, і серіал протримався у ефірі лише один сезон.

Перрі залишився у Лос-Анджелесі та отримав свою першу роль у повнометражному фільмі під назвою "Одна ніч із життя Джиммі Ріардона" в 1988 році. Через рік він з'явився у гостролі у серіалі "Біль, що росте".

Актора визнано завдяки його роботі в фільмах "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" та "Татові знову 17". Hим зняли у різних телешоу, таких як "Срібні ложки", "Чарльз, головний", "Сідней", "Беверлі-Хіллз, 90210" та інші.

У 2022 році Меттью Перрі видав автобіографію про зйомки серіалу "Друзі" під назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ".