Намагається пробачити: Наталі Портман вперше прокоментувала зраду чоловіка

Американська акторка 41-річна Наталі Портман вперше відреагувала на зраду чоловіка, танцівника Бенжамена Мільп'є з 25-річною еко-активісткою.

Жінка почувається "приниженою". Вона намагається пробачити чоловіку зраду, а його зв'язок з молодою еко-активісткою називає "безглуздим", пише Us Weekly.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Наталі вважає, що інтрижка Бенджаміна була коротким і безглуздим зв'язком, який нічого для нього не означає", сказав інсайдер.

Наразі Портман і Мільп'є працюють над своїми стосунками. Жінка "хоче побачити, чи вона здатна відновити довіру" до свого чоловіка, і переконатися, що їхні діти "не ростуть у неблагополучній родині".

У Портман і Мільп'є двоє спільних дітей 11-річний син Алеф та 6-річна донька Амалія. Подружжя перебуває у шлюбі протягом 11 років.

Днями стало відомо, що чоловік акторки зрадив їй з 25-річною еко-активісткою Каміль Етьєн. Чоловіка заскочили під час побачення з молодичкою у Франції. Портман дізналася про цей зв'язок у березні. І тоді нібито Мільп'є вибачився і все у них налагодилося. Принаймні після того, як його бачили з коханкою, вже за декілька днів він зі щасливою Портман розважався на концерті Бейонсе.