Народила посеред вулиці та поклала дитину в пакет: на Одещині затримали горе-матір

Народила посеред вулиці та поклала дитину в пакет: на Одещині затримали горе-матір

У Рені, на Одещині, жінка народила дитину прямо на вулиці. Вона поклала немовля в пакет і понесла його до своєї матері. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Місцева жителька зателефонувала на спецлінію "102" та повідомила про цю подію. Вона помітила жінку на вулиці з сумками, в одній з яких плакало дитя.

Під час проведення перевірки поліцейські з'ясували, що у громадянки, яка перебувала на дев'ятому місяці вагітності, по дорозі до знайомої почалися перейми. Зрозумівши, що народжує, вона відійшла від дороги і народила дитину просто на вулиці. Дитину вона поклала в пакет, взяла інші сумки, що були у неї, і пішла до своєї матері.

32-річну жінку разом з новонародженою донечкою поліцейські доставили до медичного закладу. Лікарі оглянули дитину і заявили, що з нею все гаразд.

Подією займаються поліцейські та служба у справах дітей. У матері було відібрано дитину, яка наразі перебуває під медичним наглядом та опікою.

Ця жінка вже має шістьох неповнолітніх дітей і втратила батьківські права через невиконання обов'язків щодо їх виховання. Бабуся опікується п'ятьма дітьми, ще одна дитина знаходиться під опікою служби у справах дітей у Києві, де вона була народжена і залишена.

Поліцейські склали протокол за порушення частини 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує попередження або штраф від 850 до 1700 гривень.

Нагадаємо, що раніше в Одесі у сквері 7-ї станції Великого Фонтану загинув 13-річний підліток, а його товариш отримав травми.

Читайте також: