Наталія Гуменюк отримала нову посаду

Наталія Гуменюк на новій посаді
Наталія Гуменюк на новій посаді

Колишня начальниця Центру стратегічних комунікацій Сил оборони "Півдня" Наталія Гуменюк отримала нову посаду. Вона стала заступницею начальника управління комунікацій Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України. Цю інформацію вона підтвердила в коментарі "Детектору медіа".

У пані Гуменюкі є рекомендації для посади заступника начальника управління комунікацій Оперативного командування "Південь". Цю посаду вона займає вже певний час. Раніше вона була начальником Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України, але тепер її офіційно призначили на нову посаду. Цей крок пов'язаний з реформою комунікацій у Збройних силах в цілому. Управління комунікацій Оперативного командування "Південь" є новою структурою і його завдання полягає у поліпшенні комунікації військових сил.

Нагадаємо, що 19 квітня Наталію Гуменюк звільнили з посади начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня. За словами Гуменюк, це ротаційні заходи замінили її на нового начальника. Про звинувачення у забороні висвітлювати воєнні злочини Росії в зоні відповідальності військовослужбовиці було висловлено медійниками незадоволеними її роботою.

Читайте також