Нічна атака дронів: під Миколаєвом спалахнула потужна пожежа (фото, відео)

Вогнепальний дрон нападає на Миколаїв
Вогнепальний дрон нападає на Миколаїв

Російські окупанти атакували Миколаївщину дронами-камікадзе, що призвело до пожежі на підприємстві.

Сьогодні вночі, 2 червня, внаслідок падіння уламків збитих військових дронів у Куцурубській громаді Миколаївського району відбулося займання складських приміщень промислового підприємства

За інформацією Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, о 08:40 пожежу ліквідували. Вона охопила площу 1500 кв. м.

На її гасіння залучили 10 вогнеборців та дві одиниці техніки, а також чотири водовозки приватного агропідприємства. На щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що напередодні ворог здійснював обстріли по території громади, що спричинило пожежу на спортивному майданчику школи в селі Іванівка. Але вогнеборцям вдалося швидко її приборкати без постраждалих.

Вчора окупанти також атакували Україну ракетами й безпілотниками, внаслідок чого протиповітряна оборона збила 25 ворожих цілей. Ці акти ворожості стали у широкому контексті подій, що мають місце на Сході України.

Перший день червня був напруженим в районі Липець - там відбулося два обстріли з боку російських військ. Військові прогнозують, що наступним напрямком атаки може стати Золочівський напрямок, який знаходиться на північний захід від Харкова.

Інші актуальні новини:

  • Втрати ворожої сторони станом на 2 червня за даними Генштабу ЗСУ
  • Карта бойових дій в Україні станом на 2 червня 2024 року

Читайте також