Обстріл Харкова: місто майже без світла та водопостачання

Російсько-фашистські війська вкотре обстріляли Харків

Вкотре масовані обстріли прикордонного міста Харків. Згідно з інформацією очільника Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова, райони критичної інфраструктури постраждали. Він повідомив: "Ворог знову обстрілює Харків. Ми зафіксували пошкодження об'єктів критичної інфраструктури".

Згодом Синєгубов повідомив, що окупаційні сили здійснили більше 15 ударів по об'єктах енергетики. В результаті місто залишилося без електрики. Він заявив: "Місто фактично повністю знеструмлене. Всі аварійні служби працюють вже на місці".

Мер Харкова Ігор Терехов підкреслив, що крім проблем з електропостачанням, також виникли проблеми з водопостачанням. Він заявив: "У зв'язку з вимкненням насосних станцій маємо проблеми з водопостачанням в місті. Також зранку не буде електротранспорту, його замінять автобуси за схемою блекауту".

Керівник поліції Харківської області Володимир Тимошко розповів, що жителям, яким необхідно зателефонувати рідним, викликати екстрені служби або зарядити телефони, можна звернутися до найближчих районних відділів поліції. Там запустили систему Starlink та генератори електроенергії.