Обстріл Кривого Рогу: атаковано район Олени Кравець, а Могилевська скасувала концерт

Зірки, які провели дитинство у Кривому Розі або перебували там під час повітряної тривоги, висловили своє обурення військовим злочином, вчиненим Росією. Вони висловили співчуття постраждалим та рідним загиблих.

Співачка Наталія Могилевська перебувала в місті, оскільки мала там концерт. Вона чула гучні вибухи та ховалася в укритті. Згодом Могилевська дізналась про приліт ракети в житловий будинок.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

«Гучні вибухи просто зараз! Концерт не починаємо! Кривий Ріг, ми з тобою! Це був приліт у житлову багатоповерхівку. Наші співчуття всім постраждалим», – заявила Могилевська.

Акторка Олена Кравець розповіла, що російські окупанти поцілили в мікрорайон, де вона виростала. Вона організувала збір коштів на допомогу постраждалим мешканцям.

«Це мікрорайон, де я провела своє дитинство. Тут ще живуть люди, з якими я виростала. Поруч знаходиться моя школа. Я знаю цей будинок і цих людей. Я організовую збір коштів на допомогу», – написала Кравець.

Шоумен Анатолій Анатоліч, який також з Кривого Рогу, висловив співчуття своїм землякам. Ведучий розповів, що ракети влучили неподалік від будинку, де він колись жив.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

«Ми переїхали на мікрорайон Східний, коли мені було 11 років. Я їздив на швидкісному трамваї до 95 гімназії. Влітку ми ходили на солоне озеро між першим і другим східними мікрорайонами. А ввечері я любив прогулятися кам'яними джунглями до продуктового магазина мого друга. Там була квартира моїх батьків, і я, будучи вже дорослим, повертався з Києва до свого дому. Потім батьки переїхали ближче до мене і своїх онуків. В усіх молодих мікрорайонах завжди багато дітей, і там зараз теж багато дітей. І от ракети вдаряють по сусідніх будинках. Два роки тому окупанти не дійшли до мого будинку під Вишгородом кілька кілометрів відси. Війна завжди поруч, не звикаймо до неї. Співчуття моїм землякам», – заявив шоумен.

Анатоліч наголосив, що неможливо звикнути до війни, і вона завжди буде поруч.

Нагадаємо, російські окупанти 12 березня атакували Кривий Ріг, внаслідок чого повінькило пожежу в багатоповерхівці.

Як повідомлялося, рятувальники Кривого Рогу завершили рятувальні роботи після ракетної атаки, в результаті якої загинули троє людей.