Під час інтервʼю Трампа з Маском на соцмережу Х здійснено масовану кібератаку

Трамп та Маск під час інтерв'ю
Трамп та Маск під час інтерв'ю

Під час інтервʼю кандидата у президенти від республіканців Дональда Трампа із американським мільярдером Ілоном Маском на платформу Х почалася масована кібератака. Про це повідомив власник соцмережі Ілон Маск.

У ніч на 13 серпня (за київським часом) на платформі Х відбувається інтервʼю Трампа та Маска. Проте ще на початку користувачі почали жалітися, що не можуть попасти на прямий ефір.

«Схоже, на мережу Х відбувається масштабна атака DDOS», – заявив Маск та додав, що тривають роботи над усуненням проблеми.

Він також додав, що в найгіршому випадку вони продовжать розмову з обмеженою кількістю слухачів наживо, а повну розмову опублікують пізніше.

Нагадаємо, Єврокомісар з питань внутрішнього ринку ЄС Тьєррі Бретон звернувся до американського мільярдера Ілона Маска через його майбутнє інтервʼю з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. 

Інтервʼю Трампа та Маска затримане через кібератаку

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп та американський мільярдер Ілон Маск планували провести інтервʼю на платформі Х, але воно затрималося через масштабну кібератаку. Власник соцмережі Ілон Маск повідомив про це, наголошуючи, що працює над усуненням проблеми.

Читайте також