Під час обстрілу Миколаєва загинула завідувачка трупи місцевого театру

Загибель завідувачки театру Миколаєва
Загибель завідувачки театру Миколаєва

Унаслідок обстрілу ракетами в Миколаєві загинула завідувачка трупи Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії, Ірина Пономаренко. Її син, Олександр, також серйозно постраждав і помер у лікарні. Про це повідомляєте на сторінці театру у Facebook.

Ірина Пономаренко почала працювати в Миколаєві після закінчення Dніпровського театрального училища у 1982 році. Вона мала досвід роботи у всіх трьох театрах міста і з 2003 року працювала в Миколаївському національному академічному українському театрі драми та музичної комедії. Вона обіймала посаду заступника директора з комерційних питань протягом 12 років і посаду завідувачки трупи протягом 9 років.

Вона не залишала свою домівку навіть під час вторгнення. Крім роботи, вона також приділяла увагу безпритульним собакам, усиновивши 18 з них.

Її колеги характеризують її як ініціативну, дотепну, позитивну, чуйну, енергійну, вимогливу, артистичну та дбайливу. Таку пам'ять залишить колектив театру про неї.

Прощання з Іриною та Олександром відбудеться 23 липня 2024 року о 11:00 у сквері Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії.

Нагадаємо, що в результаті ракетного удару по житловому кварталу Миколаєва 19 липня загинуло 4 людей, а ще 24 отримали поранення.

Як повідомлялося, 19 липня росіяни обстріляли житловий район Миколаєва.

Читайте також