Підпалювали автомобілі військовослужбовців: в Одесі затримано молодиків

Горіли авто військовослужбовців: затримано молодиків
Горіли авто військовослужбовців: затримано молодиків

У Одесі було затримано групу молодиків за здійснення підпалів понад 15 автомобілів військовослужбовців. Злочинці працювали кур'єрами, використовуючи службові скутери для пересування по місту та пошуку транспорту військових. Замовлення на підпали надходили від ФСБ РФ через месенджер. Після отримання дозволу, вони підпалювали автівки, а відео з пожежами надсилали замовнику, що було умовою для отримання грошей.

Зловмисники стали підозрювачами у вчиненні кількох аналогічних злочинів. Вони отримували менше грошей, ніж запропонував їм замовник, і також піддавались шантажу, загрожуючи передати листування до поліції. Поліція затримала всіх фігурантів та пред'явила їм підозру за перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань.

Раніше у Львові було затримано таку ж групу злочинців, які вчиняли підпали автомобілів військовослужбовців. СБУ має достатньо доказів проти них.

Також в Одесі чоловік напав на військовослужбовців, які проходили реабілітацію, після того, як нецензурно звернувся до працівників ТЦК. У Волинській області військовозобов'язаний напав на офіцера Територіального центру комплектування та соціальної підтримки і загрожує йому до п'яти років ув'язнення.

Читайте також