Плетенчук йде з посади речника Сил оборони Півдня

Плетенчук йде з посади речника Сил оборони Півдня

Голова Центру стратегічних комунікацій і речник Сили оборони Півдня Дмитро Плетенчук залишив посаду

Голова Центру стратегічних комунікацій і речник Сили оборони Півдня Дмитро Плетенчук написав у Facebook, що він залишає посаду і повертається до виконання обов'язків речника військово-морських сил ЗСУ. Він також прохає не шукати подвійних сенсів або зради в цій рішенні. Ексголова Центру запевнив, що виконав свої обов'язки у якості кризового менеджера і повернувся до роботи речником ВМС ЗСУ.

Плетенчук подякував вищому керівництву за довіру і можливість отримати новий досвід. Протягом 45 днів на посаді речника Сил оборони Півдня він провів 177 етерів, 15 брифінгів, 19 інтерв'ю і здійснив кілька кадрових перестановок. Також він змінив політику взаємодії і діалогу.

Раніше Плетенчук замінив Гуменюк на посаді начальника пресцентру Сил оборони Півдня. Однак Наталію Гуменюк звільнили з посади начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня у квітні. Деякі медійники звинуватили Гуменюк у забороні висвітлювати воєнні злочини Російської Федерації в зоні відповідальності військовослужбовиць. Вони вимагають замінити її на більш компетентну особу в керуванні комунікаціями.

Читайте також: