Подкаст про технології «Закрив раунд» повертається: 4 сезон – яким він буде

Популярний подкаст про технології "Закрив раунд" повертається

Постійні ведучі Антон Полєсков та Ілля Кабачинський стартують новий, вже четвертий, сезон за підтримки ІТ-компанії Favbet Tech.

У новому сезоні ведучі планують зібрати все найкраще, що подобалась слухачам - розповідатимуть про технологічні феномени, готуватимуть інтервʼю з цікавими українськими фаундерами, обговорюватимуть найгучніші новини галузі. Ключова мета - творити якісний україномовний контент, присвячений українському та світовому ринку інновацій.

Ілля Кабачинський розповідає: "Перший випуск вже традиційний для нас: після невеликої перерви ми повертаємось з новинами про все найцікавіше, що могли пропустити за останні місяці. Потужне українське M&A, яке чомусь поки гальмується, найбільший бізнес-провал і найбільший бізнес-успіх, суди, суперечки про монополії та важливість бюрократичних процесів. Не говорили про Ілона Маска, але не могли не згадати Apple".

Одразу спойлер на другий епізод - ведучі готують випуск про те, як Duolingo вдалось стати найбільшим проєктом з вивчення мов. Це буде епізод про історію компанії з капіталізацією в $7+ млрд і виторгом у майже $500 млн, засновника якого ми у першу чергу пам'ятаємо як творця всюдисущої "капчі".

Також в одному з епізодів ведучі розповідатимуть про сервіс з вивчення мов, але вже український. Говоритимуть про складність цього ринку, його перспективи та наступну велику ідею, яка зможе його перевернути.

Антон Полєсков зазначає: "У четвертому сезоні подкаст "Закрив раунд" виходитиме два рази на тиждень. Якщо у 2021 році ми розповідали про піковий успіх і зростання стартапів, тепер ми говоримо про найстійкіших. Компанії та команди, які з'являються та зростають у найгірший і найкризовіший період для індустрії за 10 років - ось кому цікаво приділити увагу".

Постійний партнер подкасту "Закрив раунд" - українська IT-компанія Favbet Tech, розробник iGaming-рішень та частина групи компаній Favbet. У 2023-му Favbet Tech увійшли у "Рейтинг ІТ-компаній, які найбільше дбають про українців та Україну" за версією Highload та порталу Work.ua.