Поліцейські Вінниччини затримали групу наркодилерів: деталі операції

Протидія торгівлі наркотиками: затримана група злочинців
Протидія торгівлі наркотиками: затримана група злочинців

23 липня оперативники обласного главку разом з бійцями КОРДу затримали місцевих жителів підозрюваних у збуті наркотиків. Затриманим загрожує до 10 років ув'язнення. Про це повідомили в поліції Вінницької області.

За оперативною інформацією, 52, 46 та 29-річні мешканці Вінницького району торгували психотропними речовинами на території міста. Цю інформацію отримали спецпідрозділи поліції.

Правоохоронці з'ясували, що у зловмисників були постійні покупці, з якими вони працювали за схемою "з рук в руки".

Затримання трьох осіб стало можливим під час чергової злочинної справи. В поліцейських були знайдені гроші, отримані незаконним шляхом. Виявилося, що всі зловмисники раніше вже притягувались до відповідальності за подібні злочини.

Під час обшуків поліцейські вилучили більше 55 000 гривень, мобільні телефони, сім-карти, пакети з амфетаміном, згортки з канабісом, електронні ваги та рослини конопель, які один з правопорушників вирощував у себе вдома.

Зібрані докази направлені на експертизу.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури, слідчі повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна. Поки триває розгляд запобіжних заходів, вони перебуватимуть у тимчасовому триманні.

Досудове розслідування продовжується.

Читайте також