Поліція Вінниччини припинила злочинну діяльність драгдилера, що діяв на міжрегіональному рівні (відео)

Арештовано драгдилера на Вінниччині. Затримано заборонені речовини.
Арештовано драгдилера на Вінниччині. Затримано заборонені речовини.

В Могилів-Подільському районі затримали наркодилера

Місцевий мешканець одного з сіл Могилів-Подільського району організував нарколабораторію, де виготовляв амфетамін, канабіс і псилоцибінові гриби. Він також вирощував елітні сорти коноплі та реалізовував отримані наркотики через поштові відправлення та месенджери.

Поліція встановила, що протягом місяця злочинець міг виготовити до 3 кг наркотиків і виростити приблизно 1000 наркорослин, а його прибуток становив 200 тисяч гривень на місяць.

На земельній ділянці, де відбувалося культивування коноплі, працівники поліції вилучили понад 500 рослин канабісу.

Поліцейські затримали 30-річного наркодилера і провели обшуки в його приміщенні, яке обладнано нарколабораторією, і в його місці проживання. В результаті було вилучено 5 кг канабісу, спори галюциногенних грибів, прекурсор фенілнітропен, лабораторне обладнання, хімреактиви, пакувальні матеріали та мобільні телефони.

Поліція також змогла встановити, що наркодилер вирощував коноплю на спеціально облаштованій земельній ділянці. Він доглядав за рослинами, використовуючи поливну систему, а під час дозрівання рослин він мешкав в наметі.

Зловмиснику повідомили про підозру за незаконне виробництво та збут наркотичних засобів і вирощування конопель. Йому загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

Тривають подальші розслідування, спрямовані на викриття інших осіб, причетних до незаконного наркообігу.

Читайте також