Президентські дебати у США, вихід молодіжної збірної на Євро-2025: головне за ніч

Президентські дебати у США, молодіжна збірна на Євро-2025
Президентські дебати у США, молодіжна збірна на Євро-2025

Молодіжна збірна України з футболу достроково потрапила на Євро-2025. Після перемоги над збірною Північної Ірландії з рахунком 2:1, українська команда U21 забезпечила собі місце на чемпіонаті Європи-2025. Україна мала максимальну кількість очок після семи турів та зберігла перевагу над конкурентами. Дві поразки в останніх матчах не завадять українській збірній потрапити на Євро-2025, навіть якщо вона займе друге місце у групі.

Президент США Джо Байден працює над зняттям обмежень на удари по РФ. Байден заявив, що Вашингтон працює над питанням знищення обмеження для України щодо можливості завдавати ударів вглиб Росії американською зброєю.

На Київщині працювало ППО. У Київській області нічого примітного не сталося, але сили протиповітряної оборони були підготовлені до дії через рух ворожих безпілотників.

Палестина посіла офіційне місце на Генеральній Асамблеї ООН. Палестина вперше отримала статус повноправного члена Організації Об'єднаних Націй на Генеральній Асамблеї в Нью-Йорку. Раніше вона мала статус спостерігача в ООН, за яким палестинський посол був відсунутий.

Американську військову базу в Іраку атакували ракетами. Біля бази Camp Victory, де розташовані американські війська, дві ракети впали, але постраждалих немає.

Камала Гарріс та Дональд Трамп взяли участь у президентських дебатах. Трамп звинуватив демократів у зростанні злочинності та нелегальної міграції, а Гарріс розкритикувала його за спілкування з диктаторами. Також, Трамп ухилився від питання про перемогу України, але заявив, що зупинить війну до свого приходу до посади президента.

Читайте також