ПриватБанк "позбавляється" клієнтів після ідентифікації в Приват24: у банку відповіли

ПриватБанк втрачає клієнтів після ідентифікації в Приват24
ПриватБанк втрачає клієнтів після ідентифікації в Приват24

Клієнти ПриватБанку продовжують скаржитися на те, що банк розриває з ними відносини без попередження після проходження ідентифікації. Про це повідомив один з клієнтів на порталі "Мінфін".

Клієнт розповів, що в середу він зайшов в додаток Приват24, але не зміг ввійти. Після звернення до техпідтримки стало відомо, що банк розірвав з ним відносини без попередження. Клієнт заявив, що виконав всі вказівки під час ідентифікації, але все одно був відключений.

Клієнт звернувся до підтримки, де йому сказали, що має прийти лист з поясненням щодо надходження коштів. Однак, на пошту клієнту прийшло повідомлення про розрива відносин з банком. Чоловік здивований таким поводженням банку і питає, як це взагалі можливо.

У відповідь, ПриватБанк зазначив, що діє в рамках законодавства та нормативних актів, що регулюють банківську діяльність. Вони також наголосили, що всі дії відповідають вимогам безпеки та фінансового моніторингу.

Банк підтвердив, що обслуговування клієнта обмежене, але можуть бути переведені залишки коштів до іншого банку. Для цього клієнт повинен звернутися в будь-яке відділення банку з необхідними документами.

Нагадаємо, що клієнти повинні мати на увазі наступне:

  • реквізити рахунку в іншому банку на ваше ім'я;
  • документи, що підтверджують повноваження розпоряджатися рахунками;
  • документи, що засвідчують особу;
  • документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків;
  • заява про перерахування залишків коштів.

ПриватБанк не пояснив, чому розриває відносини з клієнтами, які отримують зарплату від держави на їхні рахунки. Відмітимо, що причиною такого розриву можуть бути інші фактори.

Раніше ПриватБанк дав поради щодо актуалізації даних у Приват24.

Читайте також