ПриватБанк запустив прямі грошові перекази з Канади в Україну

Приватбанк почав прямі грошові перекази з Канади до України

ПриватБанк оголосив про запуск прямих грошових переказів з Канади до України. Цю послугу надаватиме система PrivatMoney за партнерства з канадською компанією RemitBee.

Перший переказ на суму до 250 канадських доларів з Канади в Україну можна буде зробити безкоштовно до кінця березня 2024 року. Мінімальна сума переказу становить 10 доларів.

Ми розширюємо географію партнерів системи доступних грошових переказів PrivatMoney і виходимо на канадський ринок. Унікальні технології банку дозволяють отримувати онлайн-перекази з будь-якої країни світу прямо на карту, без зусиль і витрат - заявив член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко.

Ця послуга надає зручність українській діаспорі та українцям, які виїхали до Канади через війну, для фінансової підтримки рідних та друзів.

Для відправки грошового переказу з Канади в Україну за допомогою RemitBee можна скористатись веб-сайтом або мобільним додатком компанії.

Отримати переказ RemitBee через PrivatMoney можна автоматично на карту, якщо були надані дані одержувача. Також його можна отримати за контрольним номером у Приват24, на терміналах, банкоматах, через відділення банку, службу підтримки клієнтів 3700 або в онлайн чаті Приват24.

Детальніше про ліміти переказів з картки на картку ПриватБанку та monobank ви можете прочитати у нашому попередньому матеріалі.