«Просто випадали груди». Соцмережі збурила реклама за участю Олени Кравець

Просто випадали груди. Реклама Олени Кравець
Просто випадали груди. Реклама Олени Кравець

Український бренд brabrabra, спеціалізуючийся на жіночій спідній білизні, проводить рекламну кампанію, яку сильно критикують користувачі інтернету. На сайті компанії, у соцмережах і в метро з'явилися фотографії відомих українських жінок, які цитують жінок-військових і говорять про незручність неякісної спідньої білизни.

Особливо обурена була цитата від імені акторки Олени Кравець, в якій вона говорить про випадання грудей через незручну білизну. Крім неї, до кампанії долучилися також телеведуча Надія Матвєєва, блогерка Даша Квіткова та Ольга Руднєва з клініки Superhumans.

В соцмережах користувачі негативно відреагували на такий підхід. Проте зіткнулася з критикою кампанія вже на початку, нещодавно лише зробився великий шум.

На різних форумах з'явилися запитання - чим відомі акторка і інші говорять від імені військових? Чому самі жінки-військовики не розповідають про своє бачення білизни? Зачем ці медійні посередники? Таким чином відсилаються всі зусилля, які роблять воїни у збереженні своєї країни?

Також на кампанію негативно відреагувала військовослужбовиця Аліна Сарнацька, яка заявила, що всі жінки-військовики можуть справлятися зі своїми грудьми без допомоги Олени Кравець.

Слід зазначити, що кампанія brabrabra триває вже кілька місяців і має на меті збір коштів для купівлі зручної білизни для жінок-військовиків. Бренд співпрацює з благодійною організацією ArmWomenNow та жіночим ветеранським рухом Veteranka. Концепція кампанії полягає у тому, щоб дослідити потреби жінок на передовій та зібрати відгуки захисниць.

Також варто нагадати, що раніше мережа вже обурилась футболками із неприємними написами.

Читайте також