"Ракети впали за лічені секунди": в ОВА прокоментували удар по терміналу "Нової пошти"

Росіяни вже не вперше обстрілюють термінал "Нової пошти" у селищі Коротич Харківського району. Торік термінал також постраждав від обстрілу. Про це заявив заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов під час телемарафону.

Іванов назвав цей обстріл "актом геноциду українського народу" та "навмисним влучанням у цивільний об'єкт". Він також пояснив, що місцезнаходження терміналу знаходиться на північ від Коротича, приблизно за 33-35 кілометрів, біля кордону з Бєлгородщиною. За його словами, час політу ракет був дуже швидким, менше пів хвилини, і ракети впали майже миттєво після тривоги.

Росіяни завдали удару близько 22:15. За словами Іванова, дві ракети С-300 влучили у селище Коротич. Після обстрілу на місці знаходження терміналу були виявлені уламки ракети С-300.

За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області Російської Федерації. В результаті російського удару загинуло шестеро цивільних, а 17 людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до нашого телеграм каналу новостей - INKORR