Рашисти вдарили по Києву ракетами: є руйнування та постраждалі

Російські окупанти завдали ракетного удару по Києву

У понеділок, 25 березня, російські окупанти відбули черговий ракетний удар по столиці України - Києву. Мер Києва Віталій Кличко та КМВА підтвердили цю інформацію через Телеграм-канал.

За даними оперативних служб, через роботу припорядкованої протиповітряної оборони столиці, пролунали вибухи та падіння уламків в Печерському районі. Також є повідомлення про пошкодження житлового будинку.

За попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків у Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби прямують на місце події.

Додатково були зафіксовані падіння уламків в Солом'янському та Дніпровському районах Києва.

У лісосмузі Голосіївського району були знайдені уламки ракети, але поки що немає інформації про постраждалих чи руйнування.

Зараз екстрені служби прямують до трьох районів Києва: Печерського, Солом'янського та Дніпровського.

За даними КМДА, унаслідок падіння уламків ракети в Печерському районі було пошкодження нежитлової трьохповерхової будівлі. На місці події обслуговуються екстрені служби та надається допомога потерпілим.

У Печерському районі Києва зазначено четверо постраждалих. Медики надали допомогу одній жінці, двох жінок та 16-річній дівчині госпіталізовано.

За інформацією КДВА, Росія нанесла удар по Києву втретє за останні п'ять днів. Цього разу використали балістичні ракети, які були знищені протиповітряними системами. Деталі щодо типу зброї встановлюються.

У районах Києва зафіксовані наступні наслідки: у Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, у Солом'янському - багатоповерховий будинок, у Дніпровському та Голосіївському районах - падіння уламків. Інформація про постраждалих та деталі події завжди оновлюється. Віддячуємо оборонцям за їхню роботу!

Нагадаємо, раніше, ночі на 22 березня, Росія здійснила комбінований ракетно-авіаційний удар по Україні, випустивши 151 засіб повітряної атаки, які знищили 92 ворожі цілі: 55 літаки-бомбардувальники "шахед" і 37 ракет.