Рятувальники ліквідовують наслідки ракетного удару по Одещині (фото, відео)

Рятувальники ліквідовують наслідки ракетного удару по Одещині

На Одещині рятувальники працюють над ліквідацією наслідків ракетного удару. Жертвами цього нападу стали 30 будинків, які отримали пошкодження унаслідок вибухової хвилі. Одній жінці, яка отримала середню травму, надали допомогу та доставили в лікарню. Ліквідацію наслідків ворожої атаки здійснюють місцеві оперативні штаби, які працюватимуть до певного часу. Крім того, мешканці постраждалих будинків можуть звернутися за консультацією та допомогою до районної адміністрації.

Ракетний удар по Одесі

Сьогодні зранку Одесу атакували російські загарбники. Зазначена атака мала ракетний характер, через що декілька будинків отримали пошкодження, зокрема були вибиті вікна та обвалилися стелі. Про це повідомив глава Одеської обласної військово-цивільної адміністрації. Крім того, внаслідок цієї атаки частина осель залишилась без світла. ДТЕК працює над відновленням електропостачання в цьому районі Одеси.

Ситуація на фронті

Україна продовжує переживати нелегкі часи через війну з Росією. За останню добу відбулося більше 100 бойових зіткнень, противник завдав п'ять ракетних та 77 авіаційних ударів. Позиції наших військ та мирні населені пункти були обстріляні реактивними системами залпового вогню. Продовжуємо стежити за розвитком ситуації та сподіваємося на скоре закінчення конфлікту.