Росіяни атакували авто швидкої допомоги на Херсонщині

Атака росіян на швидку допомогу
Атака росіян на швидку допомогу

Медиків на Херсонщині атакували російські війська з дрона, у результаті чого постраждав водій. Про це повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«В одному з населених пунктів Білозерської громади окупанти скинули вибухівку з дрона на бригаду медиків, які поспішали на виклик», – йдеться в повідомленні.

Прокудін зазначив, що водія діагностували з вибуховою травмою та контузією. Фельдшер не постраждала і була евакуйована разом зі своїм колегою в безпечне місце.

Крім цього, до лікарні доставили 50-річного чоловіка, який став жертвою ворожого обстрілу. У нього вибухова травма та поранення ноги.

Нагадаємо, російська армія 6 червня вночі неперервно обстрілювала Херсон. В цей час виникло п’ять пожеж по різних адресах. Про це повідомляє ДСНС.

За даними рятувальників, горіли три житлові будинки, господарські споруди, вісім легкових автомобілів та недіючий будівельний гіпермаркет.

Раніше російські військові обстріляли селище Велика Олександрівка на Херсонщині, внаслідок чого постраждала 50-річна жінка.

Читайте також