Росіяни атакували Полтаву, у місті вибухи

Пролунав вибух у Полтаві

15 квітня в обідній час стався вибух в Полтаві. Попередньо була оголошена повітряна тривога на території регіону. Про це повідомляє "Суспільне Полтава".

Раніше Повітряні сили ЗСУ попереджали про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку та загрозу застосування авіаційних засобів ураження в прифронтових областях.

Повітряна тривога в Сумській, Харківській та Полтавській областях

О 14:12 була оголошена повітряна тривога в Полтавській області. Загроза також існувала для Сумської та Харківської областей через активну діяльність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку та можливе застосування авіаційних засобів ураження.

Атака на Полтаву

Начальник Полтавської обласної військово-адміністративної організації Філіп Пронін підтвердив атаку на місто. Ворог атакував Полтаву, про що свідчив звук вибуху. Деталі події уточнюються. Просять зберігати спокій та інформаційну тишу.

Стан війни між Україною та Росією

Це вже 782-а доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу було 54 бойових зіткнення. Ворог здійснив 8 ракетних та 85 авіаційних ударів, а також 98 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Жертви серед цивільного населення на жаль, є через російські терористичні атаки. Багатоповерхові будинки та інші об'єкти цивільної інфраструктури зазнали значних пошкоджень.