Росіяни атакували управління поліції у Кривому Розі: під завалами можуть бути люди

Під завалами люди: атака росіян у управління поліції Кривого Рогу
Під завалами люди: атака росіян у управління поліції Кривого Рогу

Окупанти здійснили ракетний удар по поліцейському управлінню в Кривому Розі на Дніпропетровщині. Один із представників поліції повідомив, що є постраждалі та можливі люди під завалами. В будинку адміністрації поліції пошкодження суттєві, також постраждали приватні будинки поряд з ним.

За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, п'ятиповерхова будівля районного управління поліції зруйнована частково через атаку. Наразі постраждали три людини, але під завалами можуть бути й інші.

Атака на Кривий Ріг 27 вересня

Під час повітряної тривоги у місті Кривий Ріг в Дніпропетровській області сталася ракетна атака. Один з ракет російського ворога потрапив у будівлю адміністрації міста. Попередження про загрозу використання балістичного озброєння надійшло з півдня, в областях, де оголошено повітряну тривогу.

Очільник обласної військової адміністрації підтвердив атаку та повідомив про можливість людей під завалами. Раніше російські війська здійснили атаку на Кривий Ріг вночі 21 вересня, що призвело до загибелі трьох осіб та поранення трьох. Тоді було пошкоджено будівлі, авто та інфраструктура міста.

Також, сьогодні рано ворог здійснив масовану атаку безпілотниками на Ізмаїл в Одеській області. Загинули три людини, а ще 14 отримали поранення.

Читайте також