Росіяни обстріляли дві багатоповерхівки в Нікополі: восьмеро постраждалих

Росіяни обстріляли багатоповерхівки в Нікополі
Росіяни обстріляли багатоповерхівки в Нікополі

Російські війська обстріляли Нікополь Дніпропетровської області

28 липня, російські війська здійснили обстріл міста Нікополь у Дніпропетровській області. В результаті обстрілу постраждали восьмеро мешканців двох будинків, з них двоє - діти. Інформацію про це надала ДСНС України.

«Під час ворожого обстрілу Нікополя постраждали восьмеро мешканців двох багатоповерхових будинків, з них двоє дітей», – йдеться у повідомленні ДСНС.

Відразу після обстрілу, п'ятьох постраждалих, включаючи двоє дітей, доправили рятувальники ДСНС. Вони перевезли їх до лікарні з допомогою працівників екстреної медичної допомоги й групи швидкого реагування Червоного Хреста.

Також, рятувальники вивели жінку та двоє дітей з пошкодженого будинку і передали їх медичним працівникам.

Херсонщина також постраждала від обстрілів

Це не перший випадок обстрілу російськими військами. З 27 липня, ще у неділю, російські війська ведуть обстріли по Херсонщині. У селищі Комишани постраждало четверо людей, в тому числі троє дітей, а в селищі Приозерне ще одна людина отримала поранення. Дані повідомлення надала Херсонська ОВА.

Сьогодні рано зранку російські загарбники здійснили масовану атаку на передмістя Херсона, в результаті якої поранено трьох людей. За попередніми даними, у всіх постраждалих діагностовані вибухові травми та контузії. Зараз медики проводять обстеження.

Читайте також