Росіяни скаржаться на обстріл села у Бєлгородській області

У селищі Октябрське в Бєлгородській області сталося обстріл. Згідно з повідомленням, внаслідок "відбиття засобами протиповітряної оборони з боку ЗСУ" загинуло вісім осіб.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що серед поранених є 15-річний хлопець з осколковим пораненням колінного суглоба, чоловік з непроникним осколковим пораненням грудної клітки, жінка з осколковими пораненнями правої гомілки і ще одна особа з осколковим пораненням голови. Ще один чоловік отримав множинні осколкові поранення спини та руки. Троє чоловіків самостійно звернулися до лікарні з осколковими пораненнями голови, живота та верхніх та нижніх кінцівок.

Нагадаємо, що жителі Бєлгородської області, де триває спільний рейд легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" і "Сибірського батальйону", намагаються виїхати із прикордонних територій.

Також було зафіксовано пошкодження будинків та автомобілів в Октябрському. У декількох квартирах вибиті вікна, посічені дахи та паркани. Також пошкоджені чотири автомобілі та один автобус.

Читайте також:

  • Російські легіони почали визвольну операцію в Курській та Білгородській областях: все, що наразі відомо
  • Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя