Росіяни скинули вибухівку на авто «швидкої» на Дніпропетровщині, загинув чоловік

Росіяни скинули вибухівку на авто «швидкої» на Дніпропетровщині, загинув чоловік

Внаслідок атаки російських окупаційних військ з дрона, вибухівка була скинута на автомобіль швидкої допомоги, що призвело до загибелі одного чоловіка. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Пообіді російські війська вбили ще одну людину. Нелюди скерували дрон-камікадзе на машину швидкої допомоги. Загинув 54-річний водій. Поранень зазнала його 53-річна дружина. У тяжкому стані жінку госпіталізували до лікарні

Зазначається, що це вже друга смерть у Нікополі внаслідок ворожих атак. "У лікарні помер 52-річний чоловік, який зранку потрапив під артобстріл. Медики намагались його врятувати, але його травми були непомірними", - додав він.

Нагадаємо, що Росія завдала сильного удару по Харкову, в результаті чого було пошкоджено будівельний гіпермаркет. Відомо про 13 загиблих і більше 40 травмованих.

Керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко повідомив, що Росія атакуючи Харків, намагається примусити Україну піти на переговори, аби заморозити конфлікт та накопичити сили для подальшої агресії. За його словами, Росія продовжує свою мету та атаки по Харкову є свідомим геноцидом.

Читайте також: