Росіяни заявили про масовану атаку на Севастополь

Масована атака на Севастополь
Масована атака на Севастополь

У ніч на 23 липня Севастополь у тимчасово окупованому Криму був атакований дронами. За даними окупаційного губернатора Севастополя Михайла Развожаєва та Міноборони РФ, було знищено 21 безпілотник.

«У Севастополі сили ППО та підрозділи РЕБ відбили атаку БПЛА. За попередньою інформацією, в районі Північної сторони та Фіолента військові над акваторією знищили понад 15 безпілотників», – написав Развожаєв.

За його словами, уламки одного з безпілотників впали в одному з садових товариств і розбили скло вантажного автомобіля. Уламки від другого дрона також впали поряд із будинком у районі ще одного садового товариства.

Міноборони Росії повідомляє, що протягом ночі засоби ППО знищили два безпілотники над Брянською та два над Білгородською областями РФ, а також 21 дрон над територією Криму та акваторією Чорного моря.

Нагадаємо, що в ніч на 23 липня російські окупанти здійснили авіаційний удар по Шосткинській громаді на Сумщині. Попередньо, ніхто не загинув. На місці працюють аварійні служби, проводяться відновлювальні роботи.

Також, дрони Служби безпеки України здійснили удари по російській базі берегової охорони на озері Донузлав у Криму разом з Військово-морськими силами. 

Російські військові продовжують шукати способи ефективного відбиття українських безпілотників, які регулярно атакують територію Росії.

Читайте також