Росіянин вбив чоловіка та з'їв його серце на очах у перехожих

В Башкирії сталася жахлива подія, коли місцевий житель вбив чоловіка і публічно з'їв його серце. Інцидент був свідками перехожі, які стояли на зупинці громадського транспорту.

«Уклав контракт із дияволом, щоб вилікувати своє серце», - пояснив злочинець.

Зловмисника затримали правоохоронці, і проти нього порушили кримінальну справу за статтею «вбивство». Підозрюваного відправили під варту. Тим часом, депутати Держдуми РФ пропонують законопроект, який дозволить військовим, що беруть участь у війні з Україною, уникнути відповідальності за свої дії.

Дипломатична криза з Росією

Цей жахливий випадок винищення людського життя став нарощуванням напруги між Україною та Росією. Україна звернулася до міжнародного співтовариства з проханням ужити санкцій проти РФ.

Президент України висловив свою обуреність цим жахливим вчинком і закликав світову спільноту рішуче засудити проступок зловмисника. Україна вимагає, щоб Росія взяла на себе відповідальність за акти насильства, які відбуваються на її території і в результаті конфлікту на сході країни.

«Такі жорстокі вчинки не можуть залишитися безкарними. Ми закликаємо міжнародне співтовариство прийняти негайні заходи для запобігання подібним трагедіям», - заявив президент України.

Ситуація на сході України погіршується з кожним днем, а такі жахливі події, як на Донбасі, змушують світову спільноту звертати більше уваги на цей конфлікт. Намагаючись викликати жах у серцях українців, зловмисник підійшов до своєї жертви з сокирою та ножем, вирізав серце і почав його їсти прямо на вулиці, нехтуючи відразливими виглядами перехожих.