Російські добровольці показали відео з визволеного села на Бєлгородщині

Російські добровольці заявили про контроль над селищем Горьковський

Добровольці з легіону "Свобода Росії" оприлюднили відео з селища Горьковський Бєлгородської області, яке, за їх словами, перебуває під контролем російських визвольних сил. У повідомленні також зазначається про відмінну спільну роботу російських визвольних сил та ічкерійських добровольців.

Селище Горьковський Бєлгородської області – під контролем російських визвольних сил. Відмінна спільна робота російських визвольних сил із ічкерійськими добровольцями

Крім того, російські добровольці повідомили про захоплення будівлі адміністрації населеного пункту Горьковський Білгородської області. До цього добровольці прорвали кордон РФ і вже записали відео зі звільненого Тьоткіно.

У заяві, яку опублікували 13 березня, легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус та Сибірський батальйон звернулися до жителів міста Білгород та чиновників Білгородської адміністрації.

Дії російських добровольців оцінив глава української розвідки

Глава української розвідки Кирило Буданов дав оцінку діям добровольців легіону "Свобода Росії", РДК та "Сибірського батальйону", які зайшли до Росії для боротьби із путінським режимом. Деталі цих дій наразі невідомі.

Читайте також:

  • Російські легіони почали визвольну операцію в Курській та Білгородській областях: все, що наразі відомо
  • Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя