Російські добровольці розповіли про нові здобутки в Білгородській області

Російські добровольці заявили, що вони захопили будівлю адміністрації села Горьковський у Білгородській області. Про це повідомили бійці з "Сибірського батальйону" у Telegram.

Заява добровольців говорить: «Російські визвольні сили разом з добровольцями з Чеченської республіки Ічкерія увійшли до села Горьковський на території Росії і захопили будівлю місцевої адміністрації».

На додаток до заяви, вони опублікували фото з прапором РФ і табличкою місцевої адміністрації.

Село Горьковський знаходиться у Грайворонському районі Білгородської області, біля кордону з Україною. За даними, в цьому селі мешкало до 450 людей.

Нагадаємо, глава української розвідки Кирило Буданов висловив свою оцінку діям добровольців легіону «Свобода Росії», РДК і «Сибірського батальйону», які вирушили до Росії для боротьби з путінським режимом.

Як ми повідомляли раніше, 12 березня «Російський добровольчий корпус», легіон "Свобода Росії" і Сибірський батальйон ввійшли до Курської і Білгородської областей в межах спільної операції.

Після прориву кордону з Росією, російські добровольці легіону "Свобода Росії" зняли відео звільненого Тьоткіно.

13 березня легіон "Свобода Росії", Російський добровольчий корпус і Сибірський батальйон опублікували спільну заяву, в якій звернулися до мешканців міста Білгород і чиновників Білгородської адміністрації.

Читайте також:

  • Російські легіони почали визвольну операцію в Курській та Білгородській областях: все, що наразі відомо
  • Прорив кордону біля Білгорода: Розвідка повідомила, звідки у добровольців зброя