Російські загарбники повільно просуваються на одному із напрямків – британська розвідка

Російські загарбники продовжують окуповувати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають.

Міністерство оборони Великої Британії повідомляє у Twitter, що 22 квітня військове міністерство Росії повідомило про захоплення села Новомихайлівка. Це село знаходиться на південь від Мар'їнки і на північний схід від Вулгедару Донецької області.

«Новомихайлівка має обмежене військово-стратегічне значення, але вона знаходиться на шляху до інших населених пунктів, які розташовані по обидва боки річки Сухі Яли на півдні від Донецька», – йдеться у повідомленні.

Звіт американського Інституту вивчення війни вказує на те, що шанси росіян наступити на північний захід від Авдіївки стають меншими через прибуття допомоги від США та країн Заходу на лінію фронту.

Триває 790-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулися 86 бойових зіткнень. Ворог здійснив шість ракетних та 77 авіаційних ударів, а також близько 100 обстрілів реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Російські окупанти також атакували Україну використовуючи 16 БпЛА типу Shahed.На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 16 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

Читайте також:

  • Глава Часового Яру: Тактика ворога – стирання з лиця землі. Так було з Бахмутом і Авдіївкою
  • Новий удар по Слов'янську. Голова прифронтового міста про те, до чого готуватися мешканцям