Розлучаються чи будують карʼєру в США? Потап виклав відео з Каменських

В мережі знову з'явилися чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, але репер вирішив відповісти на ці слухи, опублікувавши відео, на якому він разом зі співачкою.

Настя Каменських продовжує активно працювати на латиноамериканську аудиторію, вона відвідує іноземні телеканали та дає інтерв'ю про свою нову пісню іспанською мовою "Tu y Yo".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ПОТАП (@realpotap)

Також виявилося, що Потап супроводжує дружину у її робочих поїздках. Він опублікував відео з Маямі, де Настя приїхала взяти участь у програмі американського телеканалу Univision. Репер підтримує дружину за лаштунками.

«Розповіла про нову пісню, новий етап моєї творчості іспанською мовою і, звичайно, про Україну і все, що в нас відбувається. Дякую за гостинність і підтримку, була рада стати частиною цього чудового шоу», - прокоментувала свою поїздку Настя.

Уже кілька тижнів поспіль з'являються чутки про розлучення зіркової пари. Нещодавно радіоведучий Артур Адамов заявив, що Настя Каменських та Потап уже розлучилися і скоро оголосять про це публічно.

Раніше блогер Богдан Беспалов також розповсюджував інформацію про розрив, стверджуючи, що репер знову зрадив дружину.

Сама Настя Каменських та Потап неодноразово спростовували ці чутки, заявляючи, що кожен зайнятий своїми справами і їхнє особисте життя велике за межами соціальних мереж.

Нагадаємо, Настя Каменських та Потап одружилися в 2017 році. Весілля відбулося у Лас-Вегасі, а потім пара офіційно розписалася в 2018 році. Українське весілля вони влаштували в травні 2019 року.

Раніше Потап виклав рідкісну світлину, на якій видно його дружину разом з їхнім 14-річним сином.