Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

В 2024 році відбудуться чотири затемнення, які мають великий вплив на ситуацію в Росії. Про це повідомила астрологиня Олена Максимова.

Починаючи з 8 квітня о 21.20, відбудеться перше сонячне затемнення, яке буде супроводжуватися парадом планет. За словами астрологині, це стане початком кінця для Росії і ми почуємо про руйнівні наслідки протягом весни. Від цього дня до наступного затемнення, яке станеться 2 жовтня о 21.50, у нас буде шанс серйозно нашкодити агресору. Цей період буде період розпаду імперії і будуть ключові дати, які свідчитимуть про наближення кінця Росії і перемогу України.

Згідно з астрологом, у 2024 році також очікується два місячні затемнення. Перше затемнення відбудеться 25 березня о 10.00 і воно вплине на Овнів, Терезів, Козерогів і Раків. Друге місячне затемнення буде 18 вересня о 5.35 і задіє Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. Під час цих затемнень будуть руйнуватися міфи і виявлятиметься правда. Людям доведеться змиритися з втратою і легко позбутися поганих звичок та небажаних людей. Обидва місячні затемнення також збільшать успіхи українського війська, ворог отримає заслужену поразку. Але війна триватиме й надалі, перемога прийде у жовтні 2025 року.

Астрологиня прогнозує подальші події на 2024 рік та наголошує на тому, коли ми отримаємо перемогу.