Серіал «Голова» продовжено на другий сезон

Іспансько-японський детективний трилер «Голова» добре зарекомендував себе першим сезоном. Прем'єра відбулася 12 червня 2020 року. Режисером детективного трилера виступив Хорхе Дорадо.

Дія першого сезону розгорталася на антарктичній дослідницькій станції Polaris VI. Міжнародна група із десяти вчених готується до тривалої полярної ночі, а попередня зміна відлітає додому. За півроку очільник станції Йохан повертається, стурбований тим, що кілька тижнів ніхто не виходить на зв'язок. Він виявляє сліди боротьби, сім трупів, одну вижившу та двох зниклих членів команди. В очікуванні поліції він намагається розібратися, що трапилося на станції, куди зникли інші, включаючи його кохану дружину Анніку.

У другому сезоні дія перемістилася на величезний вантажний корабель, який дрейфував в океані з науковою місією. Глядачі знову поринуть у камерний детектив на обмеженому просторі.

Зйомки вже активно йдуть за підтримки медіа-концерну НВО. Дата релізу другого сезону серіалу «Голова» запланована на 2023 рік.