Готується до виходу другий сезон серіалу «Прибиральниця»

Телеканал FOX повідомив про вихід у прокат 2 сезону телевізійного серіалу «Прибиральниця» з 19 вересня 2022 року.

Сюжет побудований на мотивах роману «Дівчина, яка прибирає» аргентинського письменника Лукаса Комбайнса.

Головна героїня Тоні, висококваліфікований лікар, змушена вирушити із рідної Камбоджі до США заради лікування власної дитини.

Лука має рідкісну хворобу, яка потребує високоточного обладнання, якого просто немає в їх бідній країні. Однак у Штатах освіта Тоні та досвід роботи лікарем не котируються. Для ведення медичної практики необхідно отримати ліцензію, а для самої ліцензії – дозвіл на проживання та робочу візу.

Заради малого шансу скористатися в майбутньому унікальним обладнанням Тоні погоджується на будь-яку роботу, у тому числі й на звичайну прибиральницю.

Зйомки серіалу планувалося почати 10 березня 2020, проте, пандемія коронавірусної інфекції внесла корективи. Продюсери змушені були перенести дату зйомок, зарезервувавши вже звичні за першим сезоном локації на території Альбукерке у штаті Нью-Мехіко у США.

Ідея створення належить канадській письменниці, актрисі, виконавчому продюсеру та постановниці Міранді Квок. Головну роль виконала французька актриса камбоджійського походження Елоді Янг.