Сирський з передової повідомив, що потрібно, аби зупинити ворога (фото)

Сирський, потрібні заходи проти ворога
Сирський, потрібні заходи проти ворога

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський про дії на Східному фронті

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що ворог продовжує атакувати наші позиції і не зважає на втрати. Жорсткі бої тривають у декількох районах, зокрема в Красногоровці, Прогресі, Залізному, Північному та Часовому Яра.

«Окупанти не зупиняються і продовжують намагатися захопити нові території. Ми повинні ефективно відповідати на їх атаки та знищувати їх сили та резерви», - сказав Сирський.

Головнокомандувач наголосив, що ми повинні зосередитися на ефективному вогневому ураженні противника, утриманні позицій та використанні усіх можливостей зброї. Він також зазначив, що важливо підготувати штаби на всіх рівнях для мінімізації втрат і максимального використання можливостей наших військ.

Сирський перевірив підготовку резервів до бойових дій, наблизивши заняття до реального бойового досвіду. Він наголосив на важливості використання дронів для імітації дій противника та навчання наших воїнів знищувати цей вид зброї.

Крім того, Сирський провів зустріч з командирами бригад, які обороняють головні напрямки противника. Вони обговорили питання підвищення ефективності наших дій та забезпечення боєприпасами.

«Подякував нашим воїнам за мужність і героїзм, які вони щоденно проявляють при захисті нашої держави», - додав головнокомандувач.

Читайте також