Склали рейтинг найкрасивіших країн світу

Рейтинг найкрасивіших країн світу: зображення
Рейтинг найкрасивіших країн світу: зображення

У світі існують місця, які зачаровують не тільки своєю природною красою, але і культурним багатством.

Туристи склали рейтинг найкрасивіших країн світу, які варто відвідати хоча б раз у житті.

Якщо плануєте наступну подорож, то перегляньте цей рейтинг. Ці країни приголомшують неймовірними краєвидами величних гір і чарівністю міст.

Сайт StudyFinds зібрав п'ять найкрасивіших країн світу за рейтингами 10 експертних туристичних сайтів.

Сполучені Штати виділяються серед інших країн, як скарбниця вражаючих пейзажів. Чого вартий лише Великий Каньйон, він заворожує, він простягається ніби нескінченно. Один із туристичних сайтів описує каньйон як величезну геологічну країну чудес, яка відповідає часто вживаному терміну "захоплює дух". Це те місце, яке змушує вас почуватися маленькою піщинкою у Всесвіті, відкриваючи краєвиди, які здаються майже гіпнотичними у своїй величі.

Але це не єдине місце, яке заворожує у США. Рухайтеся на схід, і ви опинитеся в обіймах гір Блакитного хребта, де розташовано два приголомшливі національні парки: Шенандоа та Грейт-Смокі-Маунтінс. Найкращий спосіб зануритися в красу цього регіону - це прогулянка вздовж Blue Ridge Parkway. Це мальовниче шосе схоже на місце в першому ряді завдовжки 750 км до деяких із наймальовничіших ландшафтів країни, що пролягає вздовж знаменитої Аппалачської стежки та з'єднує ці два неймовірні парки.

Чарівність Італії очевидна, і її двома основними туристичними центрами є плавуче місто Венеція та сонячне узбережжя Амальфі.

В'єтнам може бути неочікуваною країною для туризму, але його приголомшливі пейзажі заслуговують на увагу. Водоспад долини Са Па захоплює, ніби природа хизується своєю красою.

Але найкрасивіше місце у В'єтнамі - затока Халонг. Уявіть собі тисячі вапнякових островів, що виринають із смарагдового моря. Це той вид, який залишається з вами і змушує повертатися.

Канада має одні з найприголомшливіших природних ландшафтів у світі, і Національний парк Банф та озеро Пейто є прикладом цього. Національний парк Банф, розташований у серці канадських Скелястих гір, є справжньою перлиною.

Справжнім скарбом Банфа є озеро Пейто. Це місце виглядає так, наче мати-природа трохи захопилася своїм бірюзовим пензлем. Тут багато пішохідних стежок і мальовничих доріг, які змусять вас відчути себе, наче ви потрапили на живу листівку.

Якщо ви шукаєте місце, яке поєднує природну красу з багатою історією та культурою, то грецькі регіони Санторіні та Фессалія повинні бути у вас у списку. Санторіні з його побіленими будівлями, розташованими на вершинах скель, є обов'язковим для відвідування. Унікальні пляжі з чорним і червоним піском та стародавні руїни дозволяють зазирнути в багате минуле Греції.

Фессалія вражає пишною зеленню та горами, а монастирі Метеори, що розташовані на величезних скелях, будуть вам запам'ятовуватися.

Не можна також забути про гору Олімп, яка, незалежно від вашої віри, зачаровує своєю красою і величчю.

Відень вже третій рік поспіль значиться серед найзручніших міст для життя та відпочинку не лише в Європі, але і у світі. Також до списку найкращих міст увійшли Копенгаген, Цюрих та Женева.

Столиця Австрії має безліч неперевершених архітектурних пам'яток, серед яких собор Святого Стефана, музей Зигмунда Фрейда та театр опери та балету Staatsoper. Віденська кулінарна сцена також захоплює і надихає своєю унікальністю, завдяки чому ви зможете скуштувати видатні віденські шніцелі.

Читайте також

Що подивитися в Чехії крім Праги
13.09.2024 - 19:30 613 переглянули
Пам’яткові місця  Чехії окрім Праги