Що їсти на ніч, аби схуднути - ефективні поради

Якщо людина займається фізичними вправами або іншими активностями, то вона може їсти після 18:00 без наслідків для фігури.

Присутні продукти, які можна споживати на дієті або пізно ввечері. Зокрема, їжа, яка містить білок: курка, індичка, риба, яйце, не жирне м'ясо. Вони сприяють зміцненню кісток та імунної системи, покращенню стану шкіри та виробленню гормонів.

Найкращим варіантом їжі на ніч є овочі. Вони практично не містять калорій, але багаті на вітаміни й корисні речовини. Особливо корисно їсти сиру таких овочів, як селера, морква, буряк. Також можна приготувати кабачкові оладки, які є простим, смачним і ситним перекусом. Треба також пам'ятати про клітковину, яка міститься у фруктах, бобах, злаках та зелені.

Для перекусу ввечері можна обрати горіхи, які є поживними і корисними. Наприклад, 10 мигдалевих горіхів забезпечать організм вітамінами групи В і магнієм, а також втамують голод.

Рівень обміну речовин у кожної людини є індивідуальним. Проте, швидкість обміну речовин можна збільшити шляхом здорового сну, тренувань, правильного харчування та режиму пиття. Кілька продуктів в раціоні можуть сприяти прискоренню обміну речовин, допомогти схуднути та поліпшити здоров'я.