Софія Ротару біля могили. Співачка поділился щемливим фото на роковини смерті чоловіка

Софія Ротару біля могили. Вшанування роковин смерті чоловіка
Софія Ротару біля могили. Вшанування роковин смерті чоловіка

Українська співачка Софія Ротару поділилася у Instagram знімком біля могили свого покійного чоловіка Анатолія Євдокименка. На фото видно, що Ротару відвідала могилу та вшанувала пам'ять свого чоловіка, який помер 22 роки тому.

Єдиний

Співачка висловила свої почуття смайликом у формі червоного серця, а також вказала поточну дату. Зазначено, що надпис на могилі також написаний українською мовою. Поки невідомо, чи це свіжий знімок, або Ротару дійсно перебуває в Києві.

Це не перший раз, коли співачка ділиться фото біля могили свого чоловіка. Таке фото вона вже публікувала у 2023 році, але у іншому одязі.

Анатолій Євдокименко – великий музикант

Анатолій Євдокименко був відомим українським музикантом та керівником ансамблю "Червона рута". Він працював з Софією Ротару з 1971 року та був відомим художнім керівником і режисером концертних програм. Він також був солістом Кримської філармонії з 1977 по 2002 рік. Експерти вважають, що Євдокименка вбила серія інсультів, яка почалася кілька місяців перед його смертю.

Ротару та Євдокименко одружилися у 1968 році та прожили разом більше 30 років, до Євдокименкової смерті у 2002 році. У них є син Руслан, який зараз має 54 роки. Після смерті чоловіка Софія Ротару не одружувалася.

Повідомлялося, що сестра Софії Ротару Ауріка та інші члени родини залишаються в Україні впродовж всієї війни. В інтерв'ю Ауріка розповіла, що відбувається в житті своєї сестри. У 2023 році син і онук Софії Ротару Руслан і Анатолій Євдокименко були затримані на кордоні з Молдовою, але подальші подробиці їхнього місцезнаходження залишилися невідомими.

Читайте також