«Таємна вечеря» Новинського. Олігарх-втікач використав Олімпіаду, аби захистити Московську церкву

Олігарх-втікач використав Олімпіаду для захисту Московської церкви
Олігарх-втікач використав Олімпіаду для захисту Московської церкви

Олігарх Новинський звинуватив Захід у запереченні Бога

Олігарх, екснардеп та диякон Московської церкви Вадим Новинський заявив, що Захід нібито заперечує Бога, поширює атеїзм і агресивне насадження того способу життя, який уже привів свого часу до знищення Содома та Гоморри. Він зазначив, що цьогорічна церемонія відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі нагадала йому "Таємну вечерю" Леонардо да Вінчі. Про це олігарх написав у своєму пості на Facebook.

Вадим Новинський заявив, що православ'я є головним багатством, яке треба зберігати. Він наголосив на необхідності берегти чистоту Православ'я передаючи її нащадкам. Таким чином, він підтримав Російську православну церкву в Україні. Олігарх також привітав з Днем пам'яті Володимира Великого, який є прикладом для політиків.

Співпрацівники Новинського обурили релігійні почуття християн через драг-квін дійство під час відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Художній керівник зауважив, що сцена не була натхненна "Таємною вечерею", але відображала язичницьке свято.

Нагадаємо, що проросійського олігарха Вадима Новинського заарештували і заблокували його майно. А також, Новинський не зміг назвати винних у ракетних ударах по цивільних об'єктах.

Читайте також