Топовий манікюр осені: ідеї для коротких нігтів

Замість нюдових відтінків без дизайну, власницям коротких нігтів пропонують використовувати маленькі малюнки, фольгу, блискітки та геометричні лінії. Особливо восени, варто спробувати темні та світлі відтінки, звернувши увагу на кольори металік, які панують в трендах 2023 року. Тому, показуємо топові ідеї манікюру для коротких нігтів, які безсумнівно сподобаються.

Нюдовий манікюр - відмінний вибір незалежно від убрання та події. Зокрема, найпопулярніші відтінки цього стилю включають молочний, коричневий, білий та бежевий кольори.

Яскравий манікюр на коротких нігтях найкраще робити відповідно до кольору вашого одягу, використовуючи актуальні кольори сезону, такі як синій, зелений, жовтий, помаранчевий, лавандовий та бірюзовий. А також виділяйте один ніготь принтом у тваринному стилі - це завжди трендово.

Різнокольоровий манікюр - це використання різних відтінків пастельних кольорів, наприклад, від темно-коричневого до молочного.

Манікюр в стилі абстракції можна доповнити різними малюнками, такими як мазки, смужки, градієнти, павутинка та тваринні принти. Це створить цікавий та унікальний образ.

Модними в трендах цього сезону є малюнки, що нагадують морську хвилю, природне каміння тощо. Також, модерні манікюри можна доповнити фольгою, щоб створити цікаві текстурні ефекти.

Металевий блиск - це ще один популярний стиль манікюру, де використовуються різні металеві елементи, такі як втирка, сусальне золото та декор з металу. Ці елементи додають вашому образу вишуканості та елегантності.

Зазвичай, нігтьова пластина формується вже в 12 років. Майстри манікюру рекомендують починати з обрізного манікюру з цього віку, а в 15-16 років можна експериментувати з лаком. Тож варто переглянути стильні ідеї манікюру для коротких нігтів, які підійдуть для школярок.